AGF-angriber: Vi skal nok finde stabiliteten
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

AGF-angriber: Vi skal nok finde stabiliteten

Kasper Junker og AGF har indtil videre haft et svært forår, men den tidligere Randers-angriber føler sig overbevist om, at det snart begynder at gå AGF's vej.

Grundspillet er forbi i Superligaen, og nu træder klubberne ind i slutspillet, hvor AGF søndag skal en tur til Viborg i en vigtig kamp om at komme op på en af de to øverste placeringer i gruppen. De placeringer giver nemlig sikkerhed for, at klubberne bliver i rækken næste sæson.

Aktuelt er der fem point op til Silkeborg for både Viborg og AGF, og det er ingen nem opgave for udeholdet, der er uden flere profiler, når holdet møder VFF.

Anfører Morten 'Duncan' Rasmussen er ude med en skade, og det samme er Niklas Backman, Alexander Juel Andersen og Christopher Ikonomidis, mens Martin Spelmann sidder ude med karantæne.

Men så er der jo andre, der må tage over, og her kommer tidligere Randers-angriber Kasper Junker ind i billedet.

Den 23-årige angriber har til tider leveret godt, og han er også klar til at gribe chancen, når han formentlig får muligheden søndag i Morten 'Duncan' Rasmussens fravær. For blot et par uger siden lavede han hattrick mod AC Horsens, så Junker har bevist sit værd. Han har dog også spillet lidt på kanten, en position han ikke er så vant til.

Junker håber og tror på, at holdet nu kan finde noget stabilitet.

- Efter målene i Horsens spillede jeg ikke så godt mod OB. Jeg prøver at lede efter stabilitet, det gør hele vores hold i øjeblikket. Jeg er sikker på, at vi nok skal finde stabiliteten, når vi arbejder så hårdt, som vi gør. Men det er klart, at det ville være underligt, hvis jeg blev sat ned som kantspiller og så kunne være god i hver eneste kamp. Der er så mange nye ting, jeg skal lære. Men det kommer. Det er jeg ikke nervøs for, siger Kasper Junker til Jyllands-Posten.

Ud over Silkeborg er AGF og Viborg også i pulje med AaB, der lørdag gæster Silkeborg.