Video : Tipsbladet
Superliga

Mikkel Rask håber at få håneretten mod gamle Viborg-kammerater

Når AGF på søndag møder Viborg FF er der mere end tre vigtige point på spil. Mikkel Rask vil gerne have håneretten over for de gamle holdkammerater, han holder kontakten med.

Det er kun tre måneder, siden Mikkel Rask var Viborg FF-spiller, så han taler naturligt nok stadig med nogle af de grønblusede spillere. Op til den kommende weekend har de haft et ekstra samtaleemne. 

Her møder AGF nemlig Viborg i det, der bliver Rasks blot anden kamp i hvidt, hvis han som ventet starter inde. Den 33-årige stopper har dog ikke indledt drillerierne forud for opgøret.

- Jeg tager det meget stille og roligt. Dem, jeg snakker mest med, tager det også stille og roligt. Det er faktisk ikke det, vi snakker mest om, når vi snakker sammen, siger han. 

Er der ingen håneret, der skal afgøres?

- Jo, det vil jeg håbe, at der kommer i mit favør efter den her kamp, griner Rask. 

Ifølge Mikkel Rask er det specielt at møde den klub, hvor han i alt tilbragte seks sæsoner, men hans fokus er på at rette AGF's situation op. Det har han ikke været i stand til at hjælpe med før sidste kamp mod OB.

Rask indledte sin AGF-karriere med at være skadet og fik derfor først debut i sidste spillerunde. Mens han sad ude, kunne han se sine holdkammerater have det svært, og det var ingen sjov tid.

- Jeg havde spillet alle kampene for Viborg det første halve år, så jeg havde ikke lige tænkt, at jeg skulle starte med at være skadet her. Så det var hårdt, synes jeg. Jeg er jo kommet til AGF for at spille fodbold, og når man ikke kan gøre det, som man allerhelst vil, er det selvfølgelig meget irriterende. Men der er blevet arbejdet rigtig godt med det fra sundhedsstabens side, så nu kigger jeg fremad, siger han.

Det bliver altså i første omgang mod Viborg, hvor der er kickoff på søndag klokken 16.