Video : Tipsbladet
Superliga

Riddersholm: Vanvittigt at ændre udsagn nu

På trods af en lille åbning om at kunne spille sig fri af risikoen for nedrykning, holder AGF-træner Glen Riddersholm fast: Det handler om at forberede sig til nedryknings-playoff

Efter at AGF tabte til AaB for en uges tid siden sortnede chancerne for at spille sig fri af nedrykningskamp gevaldigt. Ja faktisk så meget, at skæbnen ikke længere kun lå hos Aarhus-holdet, der nu også havde brug for hjælp fra andre resultater. 

Dengang blev der fra først direktør Jacob Nielsen signaleret kraftigt, at det nu handler om at tage sig sammen til de ventende playoff-kampe og siden fulgte træner Glen Riddersholm trop. 

Fredag aften kom der så noget af den hjælp AGF har brug for, da Viborg FF vandt ude over Silkeborg IF, hvilket gør, at AGF med tre sejre i de tre sidste kampe stadig har muligheden for at slippe fri. 

Men for træner Glen Ridderholm gælder fortsat det sammen signal. De kommende kampe handler om at forberede sig til nedrykningsplayoff.   

- Vi kan ikke rende rundt og ændre udsagn og kommunikere forskelligt ud alt efter, hvordan det går de andre hold. Vi har meldt ud som vi har, og det er der ikke ændret på. Det er vores udgangspunkt at vi forbereder os til nedrykningsspillet. Skulle der så mod forventning vise sig nogle helt andre scenarier, så må vi tage den når vi kommer dertil. Alt andet ville være helt vanvittigt af mig. Vi har rigeligt at gøre med at sætte både sejre og gode præstationer sammen på samme dag, og det er dér, vores fokus er rettet imod, siger AGFs cheftræner Glen Riddersholm til stiften.dk

AGF har som tilfældet har været gennem hele foråret kæmpe-mæssige problemer i specielt forsvarskæden, hvor skader gør det til en enorm udfordring for Glen Riddersholm at stille en slagkraftig backkæde.

I skrivende stund er Mikkel Rask, Niklas Backman, Alexander Juel-Andersen skadet plus at forsvars-virkaren Daniel A. Pedersen er ude med karantæne.