Optakt: TSG Hoffenheim – Eintracht Frankfurt
Bundesliga

Optakt: TSG Hoffenheim – Eintracht Frankfurt

Hjemmeholdet jagter stadig den direkte plads i Champions League, mens gæsterne i midtugen spillede sig i pokalfinalen.

Kampfakta:
Spillested: Wirsol Rhein-Neckar-Arena, Sinsheim
Dommer: Günter Perl
Kamptidspunkt: Søndag kl.17.30
På TV: Eurosport 2

Holdnyt:
TSG Hoffenheim:
Julian Nagelsmanns mandskab har gang i en fremragende sæson, hvor de i øjeblikket indtager ligaens 4. plads. Hvis Hoffenheim vil endnu længere op i tabellen, så kræver det tre point hjemme mod Eintracht Frankfurt. Sidste gang Hoffenheim var i aktion i Bundesligaen, spillede de 1-1 ude mod Köln, hvor Kerem Demirbay fik udlignet langt inde i overtiden.

Sidste gang de to hold mødtes, endte det med et point til hver, men begge hold har virkelig brug for de tre point. Hvis Hoffenheim skal længere op i tabellen, så kan de ikke helt selv klare det, da Dortmund så skal smide point hjemme mod Köln.

De sidste par kampe har været en blandet pose bolsjer for Hoffenheim-mandskabet, da de godt nok har fået fire point i de sidste tre kampe, men uskarpheden er begyndt at lure i krogene. En kamp hjemme mod Frankfurt er ikke nogen walkover, for hvis der ikke bliver scoret på chancerne, så bliver de straffet i modsatte ende.

Mål er vi næsten også garanteret fra Andrej Kramaric og resten af Hoffenheim-holdet, for de har kun spillet én kamp uden at score, hvilket faktisk var mod Frankfurt.

Hjemmeholdet har bestemt ikke noget nemt kampprogram forude, da de i sidste spillerunde møder Köln, og søndag møder de så Frankfurt. Det stopper ikke her, for den 6. maj, gæster Hoffenheim Signal Iduna Park og Dortmund i direkte kamp om 3. pladsen i ligaen.

Julian Nagelsmann kan stille med det stærkeste mandskab, da han og Hoffenheim slet ikke har skader lige i øjeblikket.

Eintracht Frankfurt:
Lukas Hradecky og resten af Frankfurt fik i midtugen vinger, da de kvalificerede sig til den tyske pokalfinale efter 120 minutter plus straffesparkskonkurrence mod Gladbach. Søndag venter så endnu en svær opgave, når Niko Kovac’ tropper drager til Wirsol Rhein-Neckar Arena. Sejren over Gladbach burde have givet mere tro på egne evner, for de sidste par kampe på udebane i Bundesligaen, har spillet ikke set for godt ud. De sidste fem udebanekampe i ligaen har nemlig resulteret i nederlag.

Heldigvis har `Die Adler` været ganske solide på hjemmebane i denne sæson, hvor man kun har tabt to gange. En sejr ude over Hoffenheim vil ikke bare betyde tre point, det kan faktisk sende dem op på 6. pladsen, hvis alt flasker sig.

Frankfurt vandt sidste gang 3-1 hjemme mod Augsburg, hvor især Marco Fabian spillede godt. Selvom der i tirsdags blev spillet over 120 minutter på Borussia Park, så burde Frankfurt-spillerne være klar til opgaven ude mod Hoffenheim, da de har haft god med tid til at restituere.

Niko Kovac må dog se bort fra en håndfuld spillere, da Jesus Vallejo, Makoto Hasebe, Omar Mascarell, Slobodan Medojevic, Marius Wolf og Alexander Meier, alle er ude med skader. Det betyder blandt andet. at der skal findes en ny venstre kant til kampen mod Hoffenheim.

Karantæner:
Hoffenheim: Ingen
Frankfurt: Ingen

Bud på startopstillinger:
Hoffenheim: Baumann – Süle, Vogt, B. Hübner – Kaderabek, Zuber – Rudy – Demirbay, Nad, Amiri – Wagner, Kramaric
Frankfurt: Hradecky – M. Hector, Abraham, Oczipka – Chandler, Varela, Gacinovic, Tawatha – Fabian – Hrgota, Rebic

Vidste du, at…:
TSG Hoffenheim ikke har tabt én eneste hjemmekamp i denne sæson? Det er kun Hoffenheim, Dortmund og rekordmestrene FC Bayern München, som kan prale med den statistik.

Dom:
Vi håber på en rigtig god kamp med masser af chancer til begge hold, hvor spillet bølger frem og tilbage. Det bliver vigtigt for begge mandskaber at score på deres muligheder, og vi tror på et lille overtag til hjemmeholdet. Derfor vinder Hoffenheim også med 3-1.

bulibold.dk er Danmarks største side om tysk fodbold. Vi leverer analyser, podcasts, rejseguides og meget mere