Video : Tipsbladet
Landshold

Spaniens landstræner: Stop det pifteri mod Pique

Det skal være slut med buhråb og piften mod Gerard Pique fra de spanske fans, lyder opfordringen fra Spaniens landstræner Lopetegui.

I Danmark har Mathias Zanka Jørgensen været udsat for pift og buh-råb - senest på Brøndby Stadion i landskampen mellem Danmark og Tyskland - og i Spanien har de også et ret specielt forhold til en af deres lands forsvarsspillere.

Det er Barcelona-spilleren Gerard Pique, og han bliver gang på gang udsat for en hård medfart af sine egne. Det skete igen i Spaniens kamp mod Colombia onsdag aften, og nu tager landstræner Lopetegui bladet fra munden.

- Det er ikke i orden. Hvis nogen pifter, så er de ikke rimelige overfor Pique efter alt, hvad han har gjort for landsholdet, lyder det fra den spanske landstræner til pressemødet efter kampen.

Der har været rygter omkring, at Lopetegui har haft Pique til en samtale om spillerens opførsel. Der er blandt andet ofte drillerier rettet mod Real Madrid, ligesom Pique har ret klare holdninger til Catalonien opgør med centraladministrationen i Madrid. Men det har landstræneren afvist.

- Når jeg taler med en spiller, så taler jeg kun om fodbold, understregen Lopetegui.

Kampen mellem Spanien og Colombia endte 2-2.