Video : Tipsbladet
Superliga

Forsvarsspiller i dialog med AGF: Trænerne vil gerne beholde mig

Alexander Juel Andersen taler stadig kontrakt med AGF, og han har fået at vide, at trænerteamet gerne vil holde på ham. Snart er han tilbage fra en skade.

Der er stadig mulighed for, at Alexander Juel Andersen forbliver AGF-spiller i den kommende sæson. Forsvareren har været ude med en fodskade siden marts, men er fortsat i dialog med klubben.

Han regner med at være kommet sig så meget oven på sin skade, at han kan være med, når truppen genoptager træningen i næste uge. Lige nu udløber hans kontrakt dog om to uger, men der er stadig en chance for, at den bliver forlænget.

- Glen Riddersholm og Lars Friis (cheftræner og assistenttræner, red.) har begge givet udtryk for, at de gerne ser, at jeg bliver i klubben. Jeg er også glad for at være her og kan sagtens se mig selv som en del af holdet i fremtiden. Når trænerne har det på samme måde, så ser jeg ikke grund til at tage af sted til det store udland lige med det samme, siger Juel Andersen til Århus Stiftstidende.

Den 26-årige forsvarer, der kan spille både i midten og på backen, har været i AGF siden 2013, og hans forestående kontraktudløb har gjort ham til en interessant spiller for flere klubber. 

Han beretter således om flere bejlere.

- Interessen er og har været stor efter en god sæson. Jeg har også takket nej til flere fine muligheder. Jeg har først og fremmest tænkt på at få min fod helt klar, for hvis den ikke var i orden, var der ikke den store idé i at tale om kontrakter, siger han.

AGF - og foreløbig også Alexander Juel Andersen - begynder træningen frem mod den kommende sæson på onsdag.