FC Midtjylland køber bulgarsk stortalent
Foto: FC Midtjylland
Superliga

FC Midtjylland køber bulgarsk stortalent

FC Midtjylland har hentet den 19-årige bulgarer Bozhidar Kraev og udstyret ham med en femårig aftale.

Et af de helt store talenter i bulgarsk fodbold skal fremover spille i Danmark.

Således har FC Midtjylland netop bekræftet, at klubben har hentet det bulgarske stortalent Bozhidar Kraev på en femårig aftale, og dermed fortsætter Jess Thorups mandskab med at forstærke holdet, efter klubben allerede har hentet Zsolt Korschmar, den ungarske forsvarsspiller, samt Alexander Sørloth, den norske angriber.

Den offensive midtbanespiller, 19 år, kan spille på begge kanter og bag angriberen. Han er ikke nogen stor assistmager, men skal i stedet ses som en spiller, der tilfører mål til holdet. Han er hentet i den bulgarske klub Levski Sofia, der ifølge Transfermarkt scorer 3,5 millioner kroner på midtbanespilleren.

Kraev kommer fra en god sæson i den bedste bulgarske række, hvor han i 35 ligakampe scorede 11 gange, og statmæssigt minder han meget om Mikkel Duelund, der aktuelt er en del af det danske U21-landshold, der er med ved U21-EM. Kun en enkelt assist står han noteret for.

- Jeg er en teknisk spiller, der laver chancer. Jeg vil gerne lave assists og score mål, og jeg leverer et stærkt løbearbejde. Jeg forventer at vise, hvad jeg kan udføre, og at jeg får succes her i FC Midtjylland, siger Bozhidar Kraev i en pressemeddelelse.

Om han så også er en afløser for Mikkel Duelund denne sommer, skal blive interessant at se, for den unge danske midtbanespiller har haft en fremragende sæson og kan meget vel være en spiller, som større klubber gerne vil slå kløerne i.