Video : Tipsbladet
Superliga

Glad Pierre Bengtsson tilfreds med første FCK-comeback

Pierre Bengtsson kom for første gang i aktion efter at være vendt tilbage til FC København, da holdet torsdag tabte til Partizan.

Pierre Bengtsson er tilbage i FC København, og det er en tidligere storprofil, der er vendt tilbage til klubben. Torsdag fik svenskeren sine første minutter efter sit comeback, da han startede inde i 3-2 test-nederlaget til serbiske Partizan. 

Det tog dog ikke glæden over at være tilbage væk. Pierre Bengtsson var tilfreds med sin egen indsats og med den spillestil, han med det samme mødte under manager Ståle Solbakken: 

- Det var rigtig dejligt at spille kamp for FCK igen, det er sjovt at være tilbage. Jeg kan godt genkende måden vi spiller på fra sidst, og jeg kan godt lide den slags fodbold vi spiller her, så jeg glæder mig bare til sæsonen starter. Banen var lidt våd og vanskelig ovre i min side, men jeg kom da med frem og fik slået nogle indlæg, og der skal nok komme flere, når formen bliver endnu bedre. Men en god start, synes jeg, siger Pierre Bengtsson til klubbens hjemmeside. 

29-årige Pierre Bengtsson skiftede til FC København fra tyske Mainz 05, hvor han har spillet siden 2015 med udlån til Bastia undervejs. Han har siden 2011 repræsenteret det svenske landshold.