Martin Albrechtsen har fundet ny klub
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
1. division

Martin Albrechtsen har fundet ny klub

Den tidligere FCK, FCM, Brøndby og AC Horsens-spiller tager en tørn mere på fodboldbanen og har skrevet kontrakt med divisionsklubben Avarta

37-årige Martin Albrechtsen fortsætter karrieren uden for Superligaens rampelys.

Forsvarsveteranen, der senest har været på kontrakt i AC Horsens er klar for sin nye klub. Denne gang bliver det i 2. division, hvor han har lavet en aftale med Avarta for resten af året. 

I netop 2. divisionsklubben spiller Martin Albrechtsens lillebror Jacob Albrechtsen, hvilket har haft stor betydning for valget. 

- Jeg har primært valgt Avarta, fordi min bror spiller her. Hvis jeg skulle spille sammen med ham, var det nu. Jeg har fulgt Jacob de sidste år, og jeg synes, de har et godt hold. Avarta var tæt på at rykke op i sidste sæson, så jeg tænkte, det kunne være sjovt at prøve, siger Martin Albrechtsen, 

- Jeg har også valgt Avarta for at trappe ned og få styr på kroppen – og få tid til livet efter fodbolden. Jeg ved godt, det er et par skridt ned, men det er jeg helt afklaret med. Jeg fulgte mavefornemmelsen.

Martin  Albrechtsen har spillet i alt 304 Superliga-kampe for henholdsvis AB, FC København, FC Midtjylland, Brøndby IF og senest AC Horsens.