Sparv: Jeg er meget skuffet

FC Midtjyllands finske midtbaneprofil kalder torsdagens præstation mod Arka Gdynia for både pinlig og amatøragtig.

FC Midtjylland scorede 2 mål på bare 4 minutter, men formåede alligevel ikke at hente point i Polen, da de torsdag aften tabte med 3-2 til Arka Gdynia. Blot tre minutter efter midtjydernes føringsmål udlignede Arka til 2-2 og i kampens tillægstid sikrede polakkerne sig så sejren.

Og selvom FC Midtjylland scorede to udebanemål var den 30-årige midtbanestrateg Tim Sparv overhovedet ikke tilfreds med holdets præstation:

- Jeg synes ikke, vi agerer så rutineret og kynisk, som vi burde gøre i en udekamp i Europa. Jeg synes, der er klar spillemæssig forskel på de to hold, men vi er ikke så kyniske, som der er behov for. Jeg er meget skuffet, lød det fra Tim Sparv efter kampen til Herning Folkeblad.

Sparv kritiserede særligt situationerne ved de tre mål, som midtjyderne indkasserede. Midtbaneprofilen kunne yderligere fortælle, at Arka er et godt defensivt hold, der spiller på det, de er gode til.

Den 30-årige finne er dog optimistisk forud for returopgøret med tanke på de chancer og spilovertag, som midtjyderne formåede at skabe, og er sikker på, at det danske hold nok skal gå videre.

Returopgøret spillet torsdag den 3. august på MCH Arena.