Rasmus Falk tilbage i kamp: Hårdere og bedre end forventet

Rasmus Falk var mandag i kamp for første gang siden sin skade i marts tvang ham til en lang, ufrivillig pause.

Rasmus Falk var mandag tilbage på banen igen, da han var med i FC Københavns reserveholdskamp mod Lyngby. Det var effer en meget lang skadespause efter en skade og efterfølgende operation på fodrodsknoglen.

Efter kampen var det en meget træt, men trods alt tilfreds Rasmus Falk, der fortalte om sit comeback indenfor kridtstregerne. Det gjorde han i et interview med FC Københavns officielle hjemmeside.

- Det var på forhånd planlagt, at jeg kun skulle spille 45 minutter. Det var hårdere end forventet, men det gik til gengæld også bedre, end jeg havde forventet,” sagde Rasmus Falk i pausen.

Skaden opstod tilbage i marts, og med det i baghovedet skulle Falk have spillet en godkendt kamp, vurderer selvsamme hjemmeside.

Kampen endte med 1-1 efter mål fra Pieros Sotiriou fra FCK i første halvleg, og en udligning af Simon Pedersen fra Lyngby.