Jesse Joronen imponerer i AC Horsens
Foto: Jan Christensen/GettyImages
Superliga

Jesse Joronen imponerer i AC Horsens

Målmandstræneren i AC Horsens er imponeret over klubbens nye finske keeper.

AC Horsens målmandstræner, Peder Hansen, fandt frem til Jesse Joronen via en række videoklip, og den finske keeper faldt med det samme i øjnene.

- Vi har et program, så vi kan se klip med de forskellige spillere, og der gik ikke lang tid, før jeg kunne se, at Jesse Joronen var en målmand, der var værd at jagte, siger Peder Hansen til Horsens Folkeblad.

Det lykkedes for AC Horsens at hente den finske keeper, som havde kontraktudløb med Fulham, ved at tilbyde ham fast spilletid. Fulham ønskede ikke at slippe sin målmand, men spilletid vægtede højt for Jesse Joronen.

Aftalen mellem de to parter gælder for to sæsoner, men fortsætter Joronen med at levere stærke præstationer, så kan endnu en finsk keeper være på vej fra Superligaen og ud i fodbold-europa, og Peder Hansen er da også forberedt, hvis det skulle ske.

- Det gælder om at nyde ham så længe, vi har ham. Jeg er begyndt at kigge videre, så jeg er lidt på forkant, slutter Peder Hansen.

Både Nicklas Dannevang og Steve Clark har bestridt målmandsposten hos AC Horsens i løbet af det seneste år, men er ikke længere at finde i klubben.