Video : Tipsbladet
Europa League

Mike Jensen tilfreds med sejr over Ajax

Rosenborg vandt i går aftes 1-0 på udebane over Ajax, og det glæder den danske midtbanespiller.

Ajax tog hjemme imod Rosenborg i Europa League playoff-runden, og det var de norske mestre, som kunne rejse hjem med en 1-0 sejr, og dermed sikre sig et godt udgangspunkt forud for næste uges returopgør i Trondheim. 

Resultatet glæder Rosenborg-anføreren, Mike Jensen, som kalder det et meget stort resultat.

- Det er en meget stor præstation. Måden, den blev udført på, var meget, meget fin. Det er en holdpræstation, at vi besejrede et meget, meget bedre hold. Det er utroligt.

- Det så ud som om, at vi var mange flere på banen. Vi arbejdede så godt for det. En super præstation, siger Mike Jensen til det norske medie VG.

Både Mike Jensen og Nicklas Bendtner spillede hele kampen for Rosenborg, ligesom Lasse Schöne også var med i hele kampen for Ajax. Kasper Dolberg forlod endnu engang banen uden at score, da han blev skiftet ud midt i anden halvleg.

Selvom Rosenborg står med et godt resultat forud for returopgøret, så mener Mike Jensen, at det stadig bliver svært at gå videre.

- Der kommer til at være et enormt pres på Ajax. Vi skal bevare roen i alt, hvad vi gør. Både defensivt, men også når vi erobrer bolden. Så må vi sænke skuldrene, nyde det. Der er fortsat lang vej.

Han vil heller ikke kalde det en katastrofe, hvis Rosenborg skulle ende med at ryge ud.

- Skulle det ende med, at et så godt hold som Ajax slår os ud, så kan vi uanset hvad være stolte af denne præstation.