Video : Tipsbladet
Serie A

Italiensk medie: Perisic forlænger hos Inter

Ivan Perisic, der hele sommeren har været rygtet til Manchester United, ser ud til at blive i Serie A, meddeler italiensk medie.

Premium Sport hævder, at Ivan Perisic har forlænget hos Inter frem til 2021 med en ny kontrakt, der giver en årsløn på knap 41 millioner kroner. Tidligere i dag udtalte José Mourinho, at han godt kan undvære Ivan Perisic i sin trup. 

- Min plan var at hente fire spillere, men jeg sagde også til Ed Woodward (adm. direktør i United, red.), at der ikke var noget pres fra min side. Jeg er glad for den trup, jeg har. Jeg er klar til at fortsætte uden den fjerde, nye spiller, siger José Mourinho på et pressemøde.

Viser det sig, at Ivan Perisics årsløn er som det italienske medie erfarer, går han dog glip af en eventuel lønforhøjelse hos Manchester United. Ifølge Premium Sport var den engelske klub klar til at tilbyde en årsløn på 52 millioner kroner.

José Mourinho ville ikke gå med til Inters krav om 371 millioner kroner for den kroatiske profil, og derfor blev kontraktforhandlingerne kun til spekulation for Manchester United. Indtil videre har Manchester-klubben hentet Victor Lindelöf, Romelu Lukaku og Nemanja Matic.