Svensk avis: Helsingør tæt på ny angriber
Foto: Getty Images
Superliga

Svensk avis: Helsingør tæt på ny angriber

Måns Herrmann har tidligere i karrieren været i Feyenoord, og nu ser det altså ud til, at han får en aftale i Helsingør.

Superliga-oprykkerne fra Helsingør ser ud til at hente forstærkning fra den anden side af Øresund i form af den svenske angriber Måns Herrmann. 

Det skriver Helsingborgs Dagblad.

Den svenske angriber skulle allerede have trænet med Superliga-klubben, og det forventes, at en aftale kommer helt på plads i løbet af de kommende dage. Det er dog hverken noget, som spillerens nuværende klub Höganäs i den svenske division 2, som er den fjerdebedste række.

Men spilleren har dog også været på højere niveau i løbet af sin karriere. Herrmann er i dag 20 år, men har allerede været forbi den hollandske topklub Feyenoord efter en tid som lovende talent i Helsingborgs akademi.

Det kom derfor som lidt af en overraskelse, at han valgte Höganäs som sin næste klub efter Feyenoord, men nu ser det altså ud til, at karrieren tager endnu et spændende skridt med en kontrakt i Helsingør, der har fået en fin start på Superligaen som oprykker, hvor de eksempelvis har slået FC Midtjylland.