Video : Tipsbladet
Superliga

Antipas beundrer angrebsmakker efter sikker sejr

Søndag eftermiddag kom både Quincy Antipas og Pål Alexander Kirkevold på måltavlen i 3-0 sejren over Lyngby.

Normalt kan konkurrerende angribere sjældent enes, men i et tilfælde hvor begge angribere fungerer optimalt ved siden af hinanden, kan scenariet være en anden.

Det er netop, hvad Quincy Antipas og Pål Alexander Kirkevold står over for efter weekendens sikre sejr over Lyngby. Særligt førstnævnte er ikke bleg for at rose sin holdkammerat til skyerne. 

- Pål (Alexander Kirkevold red.) er nok den spiller, jeg har mødt, der arbejder hårdest på træningsbanen. Han fortjener al den succes, han har i øjeblikket, siger Quincy Antipas til ritzau.

Angriberen stod bag målet til 1-0 for Hobro IK, der blev scoret efter en halv times spil. I anden halvleg holdt begge mandskaber stand, før Pål Alexander Kirkevold pludselig dukkede op og lukkede kampen med mål til både 2-0 og 3-0. 

Dermed har Pål Alexander Kirkevold scoret i de tre seneste opgør, mens Quincy Antipas scorede for første gang siden sæsonpremieren imod FC Helsingør. Den jyske oprykkerklub finder man nu på fjerdepladsen i Superligaen, før holdet tager til Silkeborg i næste runde.