Video : Tipsbladet
La Liga

Griezmanns frikøbsklausul er blevet halveret

Managere som José Mourinho kan nu være glade for, at Antoine Griezmanns frikøbsklausul ligger på et niveau, hvor flere af de europæiske storklubber kan være med.

Atletico Madrids stærke offensive kort Antoine Griezmann kunne nemt være rykket til England og Manchester United i sommerens transfervindue, hvis det ikke lige fordi, den spanske klub var blevet ramt af et transferforbud. Det betød nemlig, at holdet ikke kunne hente en erstatning for den franske landsholdsspiller, hvis han røg.

Derfor ændrede de også i spillerens frikøbsklausul, så den kom op på knap 1,5 milliarder kroner for at kunne afholde de fleste klubber i at forsøge at hente ham. Men nu da transfervinduet er lukket har Atletico Madrid nu halveret frikøbsklausulen, så den igen er nede på omkring 750 millioner kroner.

Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Med denne pris lader det til at Manchester United-manageren José Mourinho nu kan hente Griezmann til klubben, og rygter om et spillerskifte for franskmanden kommer man nok ikke udenom i den kommende tid.

Som en del af den nye aftale mellem Griezmann og Atletico Madrid betyder det også, at kontrakten først udløber til 2022.