Victor Jensen talte med Dolberg og Schöne inden Ajax-skiftet
Foto: Ajax.nl
Benelux

Victor Jensen talte med Dolberg og Schöne inden Ajax-skiftet

Ajax-dansker Victor Jensen er skiftet til Ajax og er dermed trådt i fodsporene på Lasse Schöne og senest Kasper Dolberg.

Den danske angriber Kasper Dolberg fik et gigantisk gennembrud i sidste sæson, hvor han med 23 sæsonmål var med til at spille Ajax ind på andenpladsen i ligaen og samtidig spille klubben til Europa League-finalen.

Og mens danskeren godt nok har fået en lidt sværere start på denne sæson og ikke har scoret, er det et godt bevis på, at danske fodboldspillere har fine muligheder for at slå igennem i en klub som Ajax.

Næste mand i danskerrækken kan blive 17-årige Lucas Jensen, der i sommer skiftede FC København og Danmark ud med Ajax og Holland. Han er startet på U19-holdet, men tingene kan gå hurtigt i Ajax, hvilket Dolberg også kan skrive under på, idet han aldrig nåede forbi andenholdet, inden han plaffede mål ind på stribe for Ajax' førstehold.

Og de to danskere på klubbens førstehold var også med til at overbevise Victor Jensen, da han blev præsenteret for muligheden for at skifte til Ajax.

- Jeg talte med Kasper og Lasse (Dolberg og Schöne, red.). De har fortalt mig meget om Ajax og klubbens historie. De forklarede, hvordan tingene foregår her. Og jeg tror, jeg kommer til at tale en del mere med dem om specifikke emner, for eksempel taktik og spillestil, siger Victor Jensen til klubbens hjemmeside.

Den offensive spiller, der også blev kåret til årets U17-talent i dansk fodbold, menes at være blevet solgt for i omegnen af 25 millioner kroner af FC København. Han har kontrakt med Ajax frem til 2020, og han håber på snart at kunne tage et skridt op til Jong Ajax, der er Ajax' reservehold. Det hold spiller i den næstbedste hollandske række.

- Sæsonen er kun lige gået i gang, og jeg ønsker at få en god start med Ajax U19-hold. Min mål er at vinde mange kampe og score et godt antal mål. Jeg vil præstere, gerne så hurtigt som muligt.