PSG smadrer topklub med tenniscifre
Ligue 1

PSG er i forrygende form i øjeblikket og bankede i dag Bordeaux med hele 6-1.

Der er PSG, og så er der alle andre i den franske liga i denne sæson. Sådan virker det i hvert fald til at være otte runder inde, hvor PSG har vundet alle på nær en enkelt, som blev spillet uafgjort.

I dag blev tredjepladsen Bordeaux slagtet med hele 6-1, og der var aldrig tvivl om, hvilken vej kampen ville gå.

Bare fem minutter inde nettede Neymar nemlig for første gang, og et kvarter senere havde både Edinson Cavani og Thomas Meunier gjort brasilianeren selskab på resultattavlen.

Ti minutter senere bragte Younousse Sankhare bare en lille flig af spænding tilbage ved at reducere, men den blev dræbt i slutningen af første halvleg, hvor Neymar scorede på straffe, og Julian Draxler også fandt vej til mål.

I anden halvleg spillede PSG resultatet sikkert hjem, men Kylian Mbappé nåede også at komme på måltavlen med en scoring, mens Malcom reducerede til 6-2 på straffe i overtiden.