Video : Tipsbladet
Landshold

Bedst og værst: Stor defensiv indsats af Dalsgaard

Danmark tog torsdag aften en arbejdssejr af rang over Montenegro. Vi har set nærmere på, hvordan det gik til.

Montenegro - Danmark 0-1 (0-1)
0-1 Christian Eriksen 16'

Kampens bedste:

Montenegro:
Montenegrinerne havde meget svært ved at skabe muligheder efter udskiftningen af holdets store stjerne Stevan Jovetic. Dog havde Vesovic et par gode aktioner i løbet af kampen, og kronede det hele af med en tunnel, som efterfølgende førte til en stor chance, som dog blev brændt.

Danmark: 
Man kan pege på en spiller som Christian Eriksen, som sikrede sejren med sin flotte scoring efter godt et kvarter. Det var dog aldrig blevet til en sejr, hvis ikke Henrik Dalsgaard med sin hurtighed og styrke havde bremset et utal af angreb mod det danske mål. Stærkt af den tidligere AaB'er.

Kampens værste: 
Blandt de danske spillere var der lidt svingende indsatser af folk som Sisto og Cornelius, men Luka Djordjevic fra Montenegro slår dem alle. En træls spiller, som slet ikke havde noget kørende for sig efter han kom ind for den skadede Jovetic. Toppede det hele af med en eftertackling på Simon Kjær bag baglinjen.

Kampens detalje:
Christian Eriksens scoring var helt i top, men Montenegros capo skal nævnes for at kunne høres af alle på og omkring stadion. Sikke en stemme.