Video : Tipsbladet
Superliga

FC Helsingør uddeler karantæne til tilskuer med romerlys

For første gang nogensinde har FC Helsingør udstedt en karantæne til en af sine tilskuere.

Sjældent har FC Helsingør oplevet romerlys på hjemmebanen. Ikke desto mindre skete det, da oprykkerne mødte AGF i sidste runde af Superligaen, og efter en grundig gennemgang af video-materiale har FC Helsingør valgt at udstede karantæne til tilskueren, der tændte romerlys under kampen.

- Vi håber at det her sender et signal om, at vi ikke vil acceptere den slags ting på stadion fremover. Men samtidigt vil jeg sige, at vi generelt er meget glade for den opbakning vi har i hele byen, og huske folk på at der er tale om et enkeltstående tilfælde. Det skal være sikkert og trygt at gå til fodbold i Helsingør, og det synes vi faktisk også det er, og vi glæder os til at se rigtig mange på lægterne til kampen mod Brøndby, fortæller direktøren for FC Helsingør, Jan Kyhl, til klubbens hjemmeside.

Foreløbigt må tilskueren ikke overvære en kamp på Helsingør Stadion i resten af sæsonen.

Direktøren understreger nu, at afbrændingerne ikke gavner klubbens økonomiske ressourcer, og det bør fans have i mente.

- Vi er generelt meget glade for vores fans, også de stemningsskabende af slagsen, men det er indlysende at vi ikke vil finde os i at man forhindrer kontrollørerne i at udføre sit arbejde, og vi vil også fremover uden at tøve udstede karantæner til folk, der forsøger at lægge vores sikkerhedspersonale hindringer i vejen. Derudover kan afbrænding af romerlys have ret store økonomiske konsekvenser for klubben, så vi vil gerne opfordre til at man overvejer, hvor meget det er i klubbens interesse at smugle sådan nogle ting med ind, siger Jan Kyhl.

I weekendens runde af Superligaen drager Helsingør til Aalborg i håbet om at forbedre den nuværende placering på 13. pladsen.