Nicolai Jørgensen mærker nedturen: Jeg er i krig med mig selv
Foto: Getty Images
Benelux

Nicolai Jørgensen mærker nedturen: Jeg er i krig med mig selv

Den danske angriber har ikke fået den ønskede start på sæsonen i Feyenoord. Skade, dårlige resultater og senest et misbrugt straffespark mod Ajax. Nicolai Jørgensen er "i krig med sig selv".

I sidste sæson var han ikke til at skyde igennem, den danske angriber Nicolai Jørgensen, der ud over at blive topscorer i den hollandske Æresdivision også lavede næstflest assists af alle. Samtidig vandt han med Feyenoord det hollandske mesterskab, og han blev fast mand i angrebet på det danske landshold.

Men denne sæson er slet ikke gået som håbet for danskeren.

Nicolai Jørgensen har blot scoret et enkelt mål i seks kampe i Æresdivisionen. Den 26-årige angriber har også været ramt af en skade, og senest misbrugte Nicolai Jørgensen et straffespark i topkampen mod ærkerivalerne Ajax, hvorefter Kasper Dolberg kom ind fra bænken og scorede to gange og vandt opgøret 4-1.

Og nu fortæller Nicolai Jørgensen i et interview med Voetbal International, at han ikke er tilfreds med tingenes tilstand. Feynoord er otte point efter topholdet PSV, og Nicolai Jørgensen kæmper på det personlige plan med at finde formen igen.

Danskeren er efter nederlaget til Ajax yderst selvkritisk.

- Hvis vi skal være en topklub, skal vi også vise det, siger Nicolai Jørgensen i et interview med Voetbal International og drejer snakken over sin egen indsats: 

- Dette er den mørkeste tid, siden jeg skiftede hertil. Jeg er i krig med mig selv, og vi er alle nødt til at kigge os i spejlet. Jeg skuffede mig selv og holdet ved ikke at udnytte mulighederne, siger Nicolai Jørgensen.

Det er en noget markant udmelding fra den danske angriber, der dog godt ved, at det eneste, der hjælper, er hårdt arbejde.

- Man kan være ked af, at de gik ind sidste år og ikke i år, men det er nonsens. Det har ikke været godt nok, og jeg skulle have vundet kampen for os. Jeg er en af de ældre spillere, så der er ingen undskyldning. Jeg må bare arbejde hårdere i træning, så vi finder de sidste fem procenter, siger 26-årige Nicolai Jørgensen, der i sommeren 2016 skiftede fra FC København til Feyenoord.

Feyenoords næste opgave er en pokalkamp mod Swift Hesper onsdag aften, hvor Nicolai Jørgensen - hvis han spiller - får rig mulighed for at lave mål, må man forvente.