Junker: Medrejsende fans kommer til at dominere stadion
Foto: Lars Rønbøg/GettyImages
Superliga

Junker: Medrejsende fans kommer til at dominere stadion

Den tidligere Randers-spiller glæder sig til braget mellem AGF og sin gamle klub.

Kasper Junker spillede i Randers FC fra 2014 til 2016, men i morgen tørner han ud på BioNutria Park for ærkerivalerne AGF, hvor han på det seneste har fået godt med chancer fra start af klubbens nye cheftræner, David Nielsen.

Den tidligere Randers-spiller har dog ikke just haft mål i støvlerne, og det håber han at lave om på søndag:

Vi er sultne efter at få et godt resultat. Nu skal vi i gang, og det starter forhåbentligt søndag. Det er primært sejren, vi hungrer efter, men selvfølgelig vil jeg gerne bidrage ved at score nogle mål, fortæller Kasper Junker til AGF's hjemmeside.

Aarhusianerne ser ud til at få god opbakning til braget i Randers. Der er nemlig blevet solgt hele 1200 biletter til udebaneafsnittet på stadion, og Randers FC har nu reserveret hele den ene endetribune til de medrejsende AGF-fans. 

Kasper Junker ved mere end de fleste, hvad der står på spil i derby-kampen, og derfor glæder han sig også til kampen og opbakningen fra holdets fans:

- Jeg glæder mig. Jeg forbereder mig som i andre kampe, men det er derby, og det er altid sjovt. Det var en intens kamp sidst, vi var der.

- Det er altid rart at have mange fans med og vores udebanefans er fantastiske, så det bliver godt. De kommer til at dominere det stadion, tror jeg, fortæller Junker afslutningsvist.

Den sidste kamp mellem de to hold endte med en 4-1 sejr til Randers FC.