1. division

Kommende Hobro-spiller scorede i remis

Endnu en gang blev det til en lille nedtur for Viborg, der ikke har vundet i over en måned i 1. division. Ganske bemærkelsesværdigt var der dog en kommende Superliga-spiller, der scorede.

Det startede ganske skidt for Viborg FF i Fredericia. Bare otte minutter skulle der gå, før Mikkel Knudsen krøllede bolden i øverste målhjørne til 1-0.

I midten af første halvleg lurrede Andreas Albers i feltet og udlignede til 1-1. Minuttet efter dukkede Frans Dhia Putros så op, og her viste Fredericia-spilleren målnæse. Et flot hovedstød endte i netmaskerne.

Målet må i den grad lune hos Hobro IK, eftersom spilleren allerede har skrevet under med klubben til vinter.

Heldigvis for gæsterne formåede Danilo Arrieta for det ene point til Viborg, da han fandt målnettet med en hård afslutning uden for feltet.

Dermed lykkedes det endnu engang ikke at vinde for Viborg FF, som senest hentede de famøse tre point den 1. oktober over Brabrand. Siden da har kampene budt på flere uafgjorte resultater og nederlag. Nu placerer Superliga-nedrykkerne sig på en sjetteplads i 1. division.

Tidligere i dag slog Viborgs direktør Morten Jensen ellers fast, at klubben har tænkt sig at rykke op i første forsøg til Superligaen. Det kan du læse mere om her.