Video : Tipsbladet
VM

Video: Vanvittigt glade svenskere stormer tv-studie - Buffon græder

Se to reaktioner i hver sin ende af humør-barometeret efter Sveriges samlede sejr over Italien mandag aften.

De svenske spillere snuppede VM-billetterne mandag aften, da holdet ganske overraskende holdt Italien fra at score og klarede 0-0 i retur-playoff'en i Milano. Dermed vandt Sverige sammenlagt med 1-0 og er altså klar til slutrunden i Rusland næste sommer. 

Ikke underligt var glædesrusen meget høj hos de svenske spillere, der blandt andet stormede det svenske Tv5-studie på stadion, væltede og ødelagde det opstillede bord og i det hele taget var voldsomt opstemte.

Se klippet øverst.

I den helt modsatte ende af humør-skalaen var den italienske målmand Gianluigi Buffon, der måtte se sin gloværdige karrieres sidste mulighed for en slutrunde forsvinde. Den 39-årige keeper har allerede slået fast, at han stopper karrieren i 2018, og sommerens VM kunne altså have været en fantastisk scene at slutte på. Men sådan skulle det ikke gå, og Buffon var da også ganske påvirket efter kampen, da han lod sig interviewe. 

Se klippet her:


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.