Se eller gense Danmarks udligning og føringsmål mod Irland lige her.

Danmark fik en chokstart i Dublen, da Shane Duffy headede Irland i front efter bare seks minutter.

Men efter en lille halv time kom de danske vikinger tilbage i kampen.

Christian Eriksen tog et kort hjørnespark til Pione Sisto, der i stedet for at slå den indover valgte at udfordre sin direkte modstander.

Og det gjorde Celta-spilleren klogt i. Han lagde nemlig bolden gennem benene på sin modspiller, inden at han lagde den ind i feltet, hvor Andreas Christensen kom først på den.

Bolden ramte stolpen og irske Cyrus Christie, men gik derefter ind, og så var der udlignet. 1-1.

Assist-kongen i La Liga, Pione Sisto, kan derfor også notere sig et måloplæg for det danske landshold.

Kun tre minutter senere kom det danske landshold så også i front. Yussuf Poulsen satte afsted i en kontra fra sin højre side og på midten fandt han Nicolai Jørgensen.

Den tidligere FCK-angriber sendte bolden direkte videre til Christian Eriksen, der sparkede første gang. Bolden strøg mod mål, hvor den tog overliggeren og gik i mål uden chance for Darren Randolph i Irland-målet.

Danmark er nu foran 2-1, og på grund af reglen om udebanemål skal Irland nu score to gange for at komme med til VM.

Se eller gense den danske udligning og det fantastiske føringsmål i videoen over artiklen.