Video : Tipsbladet
Superliga

Sloth fortryder ikke kikset ophold i Leeds: Jeg ville tage chancen igen

Det blev aldrig til fast spilletid for Casper Sloth i Leeds, men SIF-spilleren fortryder ikke sit ophold i den engelske klub.

På to sæsoner blev det kun til sølle 13 kampe for Casper Sloth i Leeds-trøjen. Opholdet blev aldrig succesfuldt, men det får ikke spilleren til at fortryde tilværelsen i det engelske.

- Hvis jeg skulle lave noget om, havde jeg ikke gjort det. Der ville jeg helt klart have taget chancen endnu en gang, siger han i et interview med TV2 Østjylland. Han fortsætter:

- Jeg spillede ikke, men det er ikke sådan, at jeg kom hjem og var ødelagt og havde haft et forfærdeligt ophold. Tværtimod.

Skulle danskeren dog pege på ulemper hos klubben, var træner-kulturen et godt sted at starte. Da midtbanespilleren var tilknyttet klubben, blev syv forskellige cheftrænere nemlig prøvet af i manager-sædet.

Men trods spilletiden var minimal, havde den nuværende Silkeborg-spiller det ganske godt med sine holdkammerater. I interviewet fremgår det, at Casper Sloth stadig ser flere af personerne, som han mødtes med i England.

Efter to år i Leeds hentede AaB ham dog hjem til Danmark, før Casper Sloth skiftede på en fri transfer til Silkeborg IF i sommers.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.