Video : Tipsbladet
Superliga

Minor skænker ikke slutspillet en tanke

Det er vigtigt ikke at fokusere for meget på at lande blandt Superligaens øverste seks hold, påstår Hobros forsvarsspiller.

Hobro kunne fredag aften glæde sig over en sen sejr efter Edgar Babayans mål i overtiden. Dermed fastholder Hobro fjerdepladsen, mens Rasmus Minor Petersen påstår, at spillerne ikke bruger meget tid på at tænke over at ende i top seks i Superligaen.

Faktisk handler det bare om at fortsætte de gode takter, så længe det er muligt.

- Det er ikke noget, vi snakker om. For os er det vigtige, at vi slutter efteråret ordentligt af. Vores efterår har været godt, og derfor forsøger vi bare at holde snuden i sporet, så det ikke fader ud her til sidst. Det er det, der fylder noget hos os, siger Rasmus Minor Petersen til Nordjyske.

Elleve kampe har Hobro IK endnu til at fastholde en plads, der sikrer adgang til forårets medaljeslutspil. Derfor glæder forsvarsspilleren sig over, at Hobro kunne formå at hente tre point i et opgør, der længe så ud til at blive en nulløsning.

Ikke desto mindre scorede Edgar Babayan mod FC Helsingør fra en spids vinkel i kampens overtid. Sekunder efter målet fløjtede dommeren kampen af.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.