Dagens Spilforslag: Godt med scoringer i Leicester - Manchester City
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Godt med scoringer i Leicester - Manchester City

Manchester City er favoritter mod Leicester, men vi går efter at begge hold kommer på tavlen i eftermiddagens Premier League-kamp.

Lørdag kl. 16.00
Leicester – Manchester City
Begge hold scorer & Man. City vinder
2,40 @ NordicBet

Manchester City virker fortsat ustoppelige i Premier League, hvor holdet blot er to point fra det maksimalt opnåelige efter 11 runder. Magtdemonstrationen har bestemt ikke været kedelig, for mens City selv har scoret mål i samtlige kampe, har holdet kun holdet målet rent i seks af disse.

Leicester virker revitaliserede med trænerskiftet fra Craig Shakespeare til Claude Puel, som vandt med 2-0 over Everton i sin første kamp for så at spille 2-2 ude mod Stoke før landskampspausen.

Det betyder, at det fortsat kun er i de to udekampe mod Manchester United og Bournemouth, at Leicester ikke har scoret, mens Kasper Schmeichel blot kan fremvise clean sheets i 3 af 11 kampe.

Jamie Vardy scorede hattrick, da Leicester hjemme vandt med 4-2 over Manchester City i sidste sæson, og vi tror på, det atter lykkes for hjemmeholdet at komme på tavlen, mens City trækker det længste strå ved at tage sejren.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.