Video : Tipsbladet
Landshold

Jones fik seks indsprøjtninger før venskabskamp

José Mourinho er på ingen måde tilfreds med, at Phil Jones fik seks indsprøjtninger, før han kunne blive klar for England.

Måden, som det engelske fodboldforbund har behandlet forsvarsspilleren, Phil Jones, på, får José Mourinho til at rase.

- Det mest besynderlige ved det her er, at jeg i mine 17 år som manager aldrig har hørt om en spiller, der har modtaget sprøjter med lokalbedøvende medicin for at spille en venskabskamp. Aldrig, siger José Mourinho ifølge The Independent.

En skade i låret under opvarmningen gjorde, at Phil Jones fik seks indsprøjtninger frem mod kampstart. Senere i venskabsopgøret mod Tyskland måtte Phil Jones dog udgå, og nu når forsvarsspilleren ikke at blive klar til Manchester Uniteds kamp mod Newcastle United senere i dag.

José Mourinho understreger i interviewet, at han også før har givet flere indsprøjtninger til spillere - men at give det før en venskabskamp er utilgiveligt, antyder den portugisiske cheftræner.

Til gengæld kan manageren glæde sig over, at Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba meldes klar til opgøret, der spiles klokken 16.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.