Ny Sisto-assist i danskermødet mellem Sevilla og Celta

Pione Sisto fik lavet endnu en assist i La Liga, men det var ikke nok, da Celta tabte 1-2 til Sevilla.

Pione Sisto, Daniel Wass, Simon Kjær og Michael Krohn-Dehli var alle i kamp, da Sevilla tog imod Celta Vigo på hjemmebane i en kamp, som endte med en 2-1-sejr til de to sidstnævnte danskere og resten af Sevilla-truppen.

Det var dog Celta, der kom klart bedst fra start, da La Ligas assist-konge Pione Sisto sendte et frispark ind i hovedet på Max Gomez, der kunne se sit hovedstød gå i mål til 1-0 efter bare 13 minutters spil. Kort efter sendte Pione Sisto selv bolden i kassen, men her blev målet annulleret, da Sisto havde taget armen til hjælp.

Derefter var det Sevillas tur til at få bolden i kassen, da Muriel udlignede til 1-1 efter 36 minutter efter oplæg fra Geis. Sevilla var dog langt fra færdige, og med tre minutter spillet af anden halvleg var det Nolito, der kunne heade bolden i kassen til Sevilla-føring.

De to Sevilla-danskere, Simon Kjær og Michael Krohn-Dehli, begyndte begge kampen på bænken, men de kom begge ind i løbet af anden halvleg, da sejren skulle arbejdes hjem, og det gjorde de upåklageligt. For Kjærs vedkommende handlede bænkpladsen nok mest om, at holdet skal spille Champions League i midtugen mod Liverpool, og han derfor blev sparet.

Med sejren er Sevilla nu på femtepladsen i La Liga, mens Celta indtager en plads på 12.-pladsen i den bedste spanske række. Sisto er desuden stadig nummer 1 i rækken over spillere med flest oplæg, og han fik lavet sit ottende i denne sæson.

I næste runde skal Sevilla møde Villarreal ude, mens Celta har Leganes på hjemmebane.