Würtz: FCM er gode, men de er ikke verdensmestre
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Würtz: FCM er gode, men de er ikke verdensmestre

Selv om FC Midtjylland er inde i en god stime, behøver man ikke falde på halen over holdet, mener Rasmus Würtz, der med AaB møder midtjyderne i aften.

Når man lige løber FC Midtjyllands resultater siden nederlaget til FC København i september igennem, ser det unægteligt imponerende ud. Ni kampe (inklusiv DBU Pokalen), otte sejre, én uafgjort og ingen nederlag. Målscore: 31-7.

Mindre overbevisende har AaB været med fire sejre, to uafgjorte og to nederlag i samme periode, men alene nordjyder lægger sig ikke alene af den årsag ned før aftenens opgør mod FC Midtjylland.

Anfører Rasmus Würtz giver udtryk for en sund respekt for modstanderne, men der er ingen grund til at lade sig benove, før kampen er spillet.

- De er rigtig godt kørende, men vi skal heller ikke gøre dem til verdensmestre. Vi spiller på hjemmebane, og når vi har bolden, skal vi have modet til at spille med dem, for vi tror helt sikkert på, at vi har kvaliteterne til at gøre ondt på dem, siger Rasmus Würtz til Nordjyske.

Den rutinerede AaB-kaptajn vendte selv tilbage i startopstillingen i sidste runde, da holdet slog Hobro 1-0. Han ser alt andet lige ud til at få genvalg i aften, når der er kickoff klokken 19 på Aalborg Portland Park.

Vinder AaB, lægger holdet sig op på siden af FC København og OB på en delt sjetteplads med 22 point. Würtz og co. har dog dårligere målscore (med mindre de vinder stort) og må derfor formentlig nøjes med at forblive på ottendepladsen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.