Zorniger takker Silkeborg: Det er god stil
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Superliga

Zorniger takker Silkeborg: Det er god stil

Brøndby IF har fået lov at træne på JYSK Park inden opgøret mod Silkeborg søndag aften.

Alexander Zorniger og Brøndby IF topper i skrivende stund den danske Superliga, og søndag skal de forsvare førstepladsen, når de gæster en af Superligaens bundpropper, Silkeborg IF.

En på papiret nem opgave som cheftræner Alexander Zorniger, dog ikke har tænkt sig at undervurdere:

- Begge hold vil gøre alt, hvad de kan, for at vinde i morgen. Vi skal være påpasselige med Silkeborgs dødbolde og omstillinger, for de kan være rigtig farlige, hvis de får tid og plads.

- For vores eget vedkommende skal vi fastholde det gode momentum og spille vores eget direkte, hurtige spil. Jan (Kliment, red.) sidder ude med karantæne, men vi har både Kamil (Wilzcek, red.) og Kevin (Mensah, red.) i spil til at starte ved siden af Pukki. Midtbanespillerne har trænet rigtig godt i denne uge og vist mig, at de alle er klar, så også der har vi en del muligheder, udtaler Zorniger til Brøndbys hjemmeside.

Superligaens tophold drager allerede til Østjylland lørdag formiddag. Silkeborg har nemlig givet morgendagens gæster lov til at træne på kunstgræsset på JYSK Park:

- Dagen før en udebanekamp træner vi altid hjemme i Brøndby, hvorefter vi direkte efter træningen tager på hotel og overnatter. Denne gang drager vi tidligere afsted, da vi har fået mulighed for at træne på JYSK park i eftermiddag. Det er god stil, Silkeborg IF udviser, fortæller Zorniger.

Kampen mellem Brøndby og Silkeborg har kick-off søndag kl. 18.00


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.