Video : Tipsbladet
Europa League

Sheriffen fra Moldova er kommet til København for at vinde

De kan nøjes med uafgjort i Parken i aften, men FC Sheriff spiller for at vinde, forsikrer cheftræneren, der vil levere endnu en god udebanekamp.

Når FC København og FC Sheriff Tiraspol fra Moldova i aften løber på banen i den danske nationalarena, har udeholdet de bedste kort på hånden. For med blot uafgjort er Sheriff klar til knockoutfasen i Europa League, mens FC København både skal vinde og have hjælp fra Lokomotiv Moskva.

Men selv om FC Sheriff kan nøjes med uafgjort, fastholder cheftræner Roberto Bordin, at de ikke kommer til at sigte efter kun at få ét point med fra kampen. Det er simpelthen for risikabelt.

- Først og fremmest vil vi gerne spille en god kamp, som vi også har gjort i de tidligere kampe i Europa League. Vi går på banen for at vinde, ikke for at spille uafgjort. Det vil være en fejl, hvis vi bare kom for at få uafgjort, siger han ifølge Ritzau.

- Vi ved, at FCK er et stærkt hold, som skal vinde, og de vil gøre deres bedste, men vi kommer for at spille en god kamp, som vi også gjorde i udekampene mod FC Zlín og Lokomotiv Moskva.

De to udebanekampe i Tjekkiet og Rusland udmøntede sig i henholdsvis en 0-0-kamp og en overraskende 2-1-sejr Moskva. Faktisk har Zlin slet ikke tabt i Europa League-gruppespillet endnu efter tre uafgjorte og to sejre.

Det første opgør mellem FC København og FC Sheriff endte uden mål i slutningen af september. Der er kickoff klokken 19 i Parken i aften.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.