Officielt: Brøndby forlænger kontrakten med Zorniger
Foto: Getty Images/Lars Rønbøg
Superliga

Officielt: Brøndby forlænger kontrakten med Zorniger

Der er nu kommet en ny aftale mellem Zorniger og Brøndby, som nu løber frem til sommeren 2020.

Det har kørt som på skinner for Brøndby i denne sæson i Superligaen, og nu har klubben fået papir på cheftræner de næste 2,5 år. Det melder klubben ud på dens officielle hjemmeside.

Førhen har Zorniger været på en funktionærkontrakt, men den er nu erstattet af den nye, som løber frem til sommeren 2020, og det er en aftale, som Zorniger er meget godt tilfreds med, at han nu har sat sin underskrift på.

- Min familie og jeg føler os meget hjemme i klubben og i Danmark, så vi er glade for at samarbejdet fortsætter. Den store opbakning og begejstring holdet, trænerstaben og jeg har oplevet i det sidste halvandet år har været afgørende for, at vi er lykkedes med den nye spillestil. Vi har et godt team, hvor samarbejdet er tæt og fællesskabet stort, og derfor er jeg glad for, at klubben og jeg er blevet enige om en ny aftale, siger Zorniger.

For ham er det også klart, at arbejdet med Brøndby kun lige er begyndt, og det holder den tyske cheftræner da heller ikke igen med, og han peger da også på, at der er sket meget i det første halvandet år, han har været i klubben.

- Vi har rykket os en del i de sidste 18 måneder, men vi kigger stadigvæk fremad, og vi har stadig mange områder, hvor vi skal stadig udvikle os som hold og som klub, da vi ønsker at spille med i toppen af Alka Superligaen hvert år. Der er derfor masser af arbejde foran os, og det glæder jeg mig til at arbejde videre med, siger Alexander Zorniger.

Brøndby har i denne sæson spillet sig på førstepladsen i Superligaen, som blandt andet er kommet ved at vinde de seneste ni kampe i træk.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.