Video : Tipsbladet
Superliga

Sten Grytebust: Næppe min sidste OB-kamp

Sten Grytebust forventer, at han også er i OB efter januars transfervindue.

Sten Grytebust måtte lade to bolde passere, da OB søndag tabte 1-2 til Silkeborg IF i årets sidste kamp. Det rokker dog ikke ved, at nordmanden har været en meget afgørende spiller for fynboerne i dette efterår.

Når det diskuteres, hvem der er Superligaens bedste målmand, er Sten Grytebust et uundgåeligt emne i debatten, og blandt andre OB-træner Kent Nielsen har ikke lagt skjul på, at han mener, at Superligaens bedste keeper vogter målet i OB.

Sten Grytebusts præstationer har også medført en del interesse fra andre klubber, og det er planen, at målmanden skal videre på et tidspunkt, men han regner ikke med, at opgøret mod Silkeborg IF var hans sidste for OB.

 - Nej, det tror jeg ikke. Jeg har kontrakt i halvandet år endnu, så det tror jeg ikke, siger Sten Grytebust til OBstruktion.

Han er træt af præstationen og nederlaget mod Silkeborg.

- Vi har meget bolden, og Silkeborg kører meget på omstillinger. Vi mangler måske lidt kvalitet både offensivt og defensivt, og vi skal ikke lukke to mål ind. I anden halvleg gør de, hvad der skal til for at vinde kampen, så det var skuffende, fastslår Grytebust.

OB overvintrer som nummer otte i Superligaen. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.