Video : Tipsbladet
Superliga

Enghardt før FCM-kamp: Tror det bliver en intens kamp

Årets spiller i Randers FC, Kasper Enghardt, forventer en intens kamp på en bane, der har været ramt af snefald de seneste par dage.

Randers FC møder FC Midtjylland i årets sidste Superliga-kamp, og det kan vise sig at blive en intens en af slagsen, spår Randers' forsvarsspiller, Kasper Enghardt.

Der er faldet sne på BioNutria Park i Randers de seneste på dage, og selvom det skulle være ryddet, når kampen sparkes i gang klokken 19.00, så kan det ikke undgå, at det får indflydelse på kampen.

- Jeg tror, det bliver en intens kamp, og de kommer selvfølgelig i god form. Vi skal se, om vi ikke kan stå imod det og være lidt hårde mod dem og få scoret nogle mål, siger midtbanespilleren, som i dag agerer forsvarsspiller, til Amtsavisen.dk.

Randers FC indtager, efter FC Helsingørs sejr over Lyngby, sidstepladsen i Superligaen, og de kommer derfor på lidt af en prøve, når andenpladsen fra FC Midtjylland kommer på besøg i dagens Superliga-kamp.

Det forventes at udeholdet fans kommer talstærkt til Randers, da Midtjyllands spillere efter, sidste uges kamp, viste et banner til fansene, hvori de opfordrede alle til at komme til Randers.

FC Midtjylland kan med en sejr over Randers FC overvintre på Superligaens førsteplads, efter at Brøndby smed point mod AGF i går.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.