Ilkay Gündogan: Mesterskabet endnu ikke afgjort
Foto: Laurence Griffiths/Getty Images
Premier League

Ilkay Gündogan: Mesterskabet endnu ikke afgjort

Manchester Citys Ilkay Gündogan insisterer på, at mesterskabet stadig ikke er afgjort på trods af det store forspring i tabellen

11 point. Så stort er Manchester Citys forspring til Manchester United efter søndagens top- og lokalopgør på Old Trafford, hvor gæsterne fra Manchester City tog en sejr på 2-1 med hjem til den lyseblå del af Manchester.

Manchester Citys midtbanespiller Ilkay Gündogan evaluerer overfor engelske Sky Sports på kampen og den betydning, som den havde i bestræbelserne på at vinde det engelske mesterskab Sky Sports. Og i hans optik betød sejren over Manchester United ikke, at titelkampen allerede er afgjort.

- Det føles ikke sådan. Det føles bare som tre vigtige point - hverken mere eller mindre. 

Den 27-årige tysker giver særligt forsvaret kredit for resultatet mod Manchester United, og kalder resultatet fuldt fortjent. Men han vil på trods af The Citizens status som ubesejrede i denne sæson endnu ikke garantere et mesterskab, men hæfter sig kun ved de tre point. 

Sammen med de øvrige klubber i Premier League går Manchster City ind i det tætpakkede og meget vigtige juleprogram. Her skal de onsdag aften møde Swansea på udebane, inden de lørdag tager imod Tottenham i en topkamp hjemme på Etihad Stadium. Herefter venter en pause på en uge før det går løs med fire kampe på ti dage henover jul og nytår.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.