Video : Tipsbladet
La Liga

Skadet i går, klar i dag: Wass med i Celtas trup mod Barcelona

Tirsdag meddelte Celta Vigo, at Daniel Wass var tvivlsom til pokalkampen mod FC Barcelona torsdag, men i dag har træneren udtaget danskeren. Også Pione Sisto er i truppen, mens Andrew Hjulsager sidder ude.

Daniel Wass er kommet sig hurtigt. Tirsdag kunne hans klub, Celta Vigo, fortælle, at danskeren havde forstuvet sin ankel til træning, og at han var tvivlsom til torsdagens kamp mod FC Barcelona. Nu er han dog meldt klar.

Wass er således en del af den 18 mand store trup, som cheftræner Juan Carlos Unzué har udtaget til pokalopgøret. Det fremgår af klubbens hjemmeside, hvor man også kan læse, at Pione Sisto som vanligt er en del af truppen.

Sisto har været i stor form i denne sæson og fører aktuelt listen over assistmagere i den spanske liga. Han har lagt op til ni af holdkammeraternes mål, mens nummer to på listen, Lionel Messi, Pablo Fornals og Andrés Guardado, har lagt op til seks af slagsen.

Klubbens tredje dansker, Andrew Hjulsager, må dog sidde over mod Barcelona. Han har ikke været på banen i ligaen siden midten af september, så det kommer ikke som det store chok. 

Dansk-tyrkeren Emre Mor er også blandt de 18 udtagede spillere til kampen, der spilles torsdag aften hjemme på Balaídos.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.