Video : Tipsbladet
Superliga

Aaquist i topform har tabt sig seks kilo, siden han kom til FCN

Det kan ses på vaskebrættet, siger Mads Aaquist, at han har tabt sig godt seks kilo, siden han kom til FC Nordsjælland i sommer. Til at begynde med syntes han dog, at klubbens fysiske træner var vanvittig for at foreslå det.

Mads Aaquist er mødt frem til vinteropstarten i FC Nordsjælland i god form. Han har efter eget udsagn været meget mere aktiv i ferien, end han plejer, så han er sikker på, at formen er, hvor den skal være.

Det kan også ses på den tidligere FC Helsingør-profils krop, at han er kommet i bedre form. For siden FC Nordsjælland købte ham i sommer, har han tabt sig godt og vel seks kilo.

Det var klubbens fysiske træner, Mathias Zangenberg, der rådede ham til at smide kiloene, og selv om Aaquist til at begynde med var skeptisk over for rådet, har det givet pote.

- Lige da Mathias Zangenberg sagde det, tænkte jeg da, at han var lidt vanvittig. Men det er jo en løbende proces. Det kommer ikke lige pludselig på én gang. Men man kan se det på antallet af sprinter, hvor langt man har løbet og hvor meget overskud, man har, siger Mads Aaquist til Frederiksborgs Amts Avis.

- Så det er gået godt med at bygge på kroppen, som jeg har skullet her i det første halve år. Så nu handler det bare om at holde sig skadesfri og så ellers ud og gå til det. Jeg har tabt mig godt seks kilo, fra jeg kom i sommer. Det kan ses på vaskebrættet.

Mads Aauquist og resten af FCN-holdet indledte forberedelserne frem mod forårsstarten i sidste uge. Her håber Aaquist på at bejle til den plads, som Emiliano Marcondes har gjort ledig med sit skifte til Brentford. 

Den 23-årige offensivspiller fik i efteråret 11 kampe for sin nuværende klub og fem kampe for FC Helsingør.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.