Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Betis er udfordret på eget græs

Real Betis har ikke vundet på hjemmebane i de seneste fire ligakampe og har ekstra store udfordringer defensivt mandag aften.

Klokken 21.00
Real Betis - Leganes
2 (Asian + 0,5)
1,85 @Bet365

Real Betis sænkede lokalrivalerne fra Sevilla i den seneste runde med hele 5-3 på udebane, hvor det er blevet til to sejre i de seneste to forsøg. Men på hjemmebanen kniver det anderledes. Her er det ikke blevet til sejr i de seneste fire forsøg, der er endt med to nederlag og to uafgjorte kampe. 

Og til aftenens kamp er Betis i defensive udfordringer, da begge holdets normale centrale forsvarsspillere Zou Feddal og Aissa Mandi sidder ude med karantæne, hvilket blot øger værdien for dette spil, hvor Leganes har fine muligheder for at komme på tavlen. 

Og sker det, har Leganes en glimrende statistik, for holdet har vundet tre ud af de seneste fire kampe på udebane i de tilfælde, hvor det er lykkedes at score.

Læs dertil, at Leganes er et af de hold i ligaen, der lukker færrest mål ind generelt. I sæsonens 17 kampe har Leganes blot lukket 14 mål ind, hvilket kun de totophold fra FC Barcelona og Atletico Madrid har gjort bedre. Til sammenligning har Betis lukket hele 34 mål ind i sæsonen - det har kun to hold præsteret dårligere.

Og i hele ni tilfælde har Leganes præsteret et clean sheet - altså i flere end halvdelen af kampene. Igen kun noget, som ligaens to tophold har gjort bedre. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.