Marokkansk landsholdsspiller kan være på vej til Danmark
Oussama Tannane (th.) Foto: Getty Images
Superliga

Marokkansk landsholdsspiller kan være på vej til Danmark

Miguel Angel Ramirez, der er præsident i Las Palmas, fortæller, at den marokkanske landsholdsspiller Oussama Tannane kan være på vej til Danmark.

En spændende spiller kan være på vej til Superligaen.

Den 23-årige kantspiller Oussama Tannane er i denne sæson udlejet fra Saint-Etienne i Frankrig til Las Palmas i Spanien, og landsholdsspilleren fra Marokko har spillet ti ligakampe for den spanske klub, men han er gledet ud af startopstillingen, og i de seneste to ligakampe har han ikke været i truppen.

Derfor ligger det i kortene, at der skal ske noget med Oussama Tannane, og en af mulighederne er, at kantspilleren skifter til en klub i Superligaen. Las Palmas' præsident, Miguel Angel Ramirez, bekræfter over for Marca, at Tannane kan ende i Danmark.

- Tannane skal spille VM til sommer, og der er flere muligheder i spil. Det er et faktum, at han ikke bliver hos os, og han har muligheder i USA og Danmark m.m. Først og fremmest skal han dog tilbage til sin oprindelige klub (Saint-Etienne, red.), siger Las Palmas-præsidenten til den spanske avis.

En udfordring er imidlertid, at Oussama Tannane både har repræsenteret Saint-Etienne og Las Palmas i denne sæson, og reglerne foreskriver, at en spiller maks må spille kampe for to klubber i samme sæson. Dermed skal Tannane have dispensation til at spille i Superligaen, hvis det skulle blive aktuelt. En anden mulighed er, at interesserede klubber arbejder på en transfer fra den kommende sæson. 

Oussama Tannane har spillet otte landskampe for Marokko, men han har også hollandske U21-landskampe på CV'et. Tannane har nemlig boet i Holland det meste af sit liv og har spillet for Heerenveen og Heracles Almelo på seniorniveau, mens han var i store klubber som Ajax og PSV i ungdomsårene. Kantspilleren står noteret for 60 kampe i den bedste hollandske række.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Oussama Tannanes agent, Menno Groenvald, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.