Video : Tipsbladet
Superliga

Parken-formand: Ingen dramatik i Hørsholt-afsked

Fremover er Jan Harrit direktør i Parken Sport & Entertainment - der er ifølge bestyrelsesformand Bo Rygaard ikke tale om en fyring af Anders Hørsholt.

Anders Hørsholt trådte tidligere mandag tilbage som koncerndirektør i Parken Sport & Entertainment - selskabet bag FC København - og istedet er det fremover Jan Harrit, der sidder på topposten.

Harrit har hidtil stået for i spidsen for Lalandia, der også hører til Parken Sport & Entertainment, og den del holder han fast i, mens han altså også får topansvaret.

Beslutningen om at foretage et skifte er ifølge bestyrelsesformand Bo Rygaard helt naturlig, og han fortæller ligeledes, at der ikke er tale om en fyringen af nu tidligere koncerndirektør Anders Hørsholt.

- Der er ingen dramatik i Anders' afsked. Det er en velovervejet ting, og jeg har brugt en del tid sammen med Anders på, hvordan den bedste vej frem var for selskabet.

- Vi er meget tilfredse med selskabets udvikling, så der er ingen større ændringer på vej,siger Parken Sport & Entertainments bestyrelsesformand, Bo Rygaard, til Ritzau.

Anders Hørsholt fik sin første stilling i Parken Sport & Entertainment tilbage i 2003, så det er en mand med mange år i selskabet, der nu siger farvel.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.