Celta bremser Hjulsager-skifte
Foto: Getty Images
La Liga

Celta bremser Hjulsager-skifte

Den tidligere Brøndby-spiller Andrew Hjulsager var angiveligt på vej væk fra Celta Vigo, men nu vil den galiciske klub beholde danskeren.

Den danske midtbanespiller Andrew Hjulsager, der til daglig spiller for den spanske La Liga-klub Celta Vigo ser ud til at fortsætte i klubben. Han var ellers blevet sat i forbindelse med Real Oviedo, hvor han skulle skifte på en lejeaftale.

Men den slags ser nu ikke ud til at komme på tale alligevel. Det ville ellers have givet den tidligere Brøndbyspiller mulighed for ekstra minutter, men Celta skulle selv have lukket ned for muligheden for et skifte.

Det skriver Azul Carbayón, som følger Real Oviedo tæt.

Årsagen til at Celta Vigo nu alligevel vil beholde Hjulsager i forårssæsonen skal muligvis findes i, at den svenske angriber John Guidetti er på vej ud af klubben. Her skulle danskerklubben dog også have haft Hjulsager i tankerne om et skifte væk.

Men det er altså nu noget, som Celta Vigo er gået væk fra, og Hjulsager bliver derfor på Balaídos resten af sæsonen. Indtil videre er det kun blevet til 15 minutter for danskeren i den bedste spanske række.

Andrew Hjulsager har spillet i Celta Vigo siden januar 2017, hvor han på sidstedagen af transfervinduet skiftede fra Brøndby til den spanske klub, hvor han desuden spiller sammen med den danske landsholdsspiller Pione Sisto og de to tidligere FC Nordsjælland-spillere Emre Mor og Stanislav Lobotka.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.