Barca-træner er ikke bekymret for Dembélés skader
Foto: Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images
La Liga

Barca-træner er ikke bekymret for Dembélés skader

Selvom Ousmane Dembélé har ligget under for skader i det meste af sin tid i FC Barcelona, er træner Ernesto Valverde ikke bange for, at det bliver tendensen for den unge franskmands tid i storklubben

7 kampe. Så få gange har Ousmane Dembélé spillet for FC Barcelona siden sit skifte fra Borussia Dortmund sidste sommer, hvor Barca måtte punge ud med mere end 800 millioner kroner. Han blev lårskadet i september i en kamp mod Getafe i september, og efter at være vendt tilbage tidligere i januar, har han nu pådraget sig endnu en skade. Denne gang en fibersprængning, der forventes at holde ham ude i godt en måned.

FC Barcelona kan derfor ikke siges at have fået værdi for de mange penge, men det skal nok komme. I hvert fald hvis du spørge Barca-træner Ernesto Valverde, der på pressemødet forud for lokalopgøret mod Espanyol i Copa del Dey manede til ro om Dembélés skadesfrekvens.

-  Når en spiller har været skadet i så mange måneder, er det ikke så simpelt at vende tilbage. Den oprindelige idé var, at føre ham langsomt tilbage på holdet, og det bliver det samme når han er tilbage denne gang. Vi håber ikke, det tager for lang tid. Men disse ting kan ske, når du kommer tilbage fra en lang skadespause.

Ernesto Valverde vil give Dembélé al den tid det tager for ham, at komme tilbage i topform. Og han håber, at omverdenen og pressen vil gøre det samme. Dette inkluderer også, at man ikke begynder at gøre den 20-årige offensivspillers skadeshistorik til et tema. Valverde selv ser det i hvert fald ikke som det store problem.

- Det var en slem skade i september mod Getafe. Nu er det et anden, mindre problem, men det er ikke langt fra den seneste skade. Men vi gør ikke noget stort i af det. I begyndet at snakke om hyppige skadesproblemer, og i ender med at tro på det. Jeg mener, det bare er en del af jobbet, og det er noget, som skal løses. Vi vil hjælpe ham tilbage på banen, så alt det her ender med at blive en anekdote. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.