Video : Tipsbladet
Benelux

Nicolai Jørgensen om rivalen van Persie: Beundrede ham som barn

Robin van Persie er igen Feyenoord-spiller, og dermed skal kan konkurrere med Nicolai Jørgensen om spilletid i angrebet. Der var dog en gang, hvor Jørgensen så op til sin nye holdkammerat.

Som forsvarende mestre kan man sjældent være tilfredse med femtepladsen. Det er de da heller ikke i Feyenoord, der senest tabte til rivalerne Ajax i weekenden. Til gengæld har klubben sikret sig et stort rygstød til moralen ved at hente den gamle kending Robin van Persie hjem.

Den tidligere Premier League-topscorer forlod Feyenoord for snart 14 år siden, og det er en mand, der har scoret 252 mål i 550 kampe i karrieren, der ankommer. Det lyder jo som alvorlig konkurrence til Nicolai Jørgensen i angrebet, men den danske landsholdsspiller glæder sig over tilgangen.

Han brugte nemlig en del af sine unge år på at se op til Robin van Persie.

- Jeg ser frem til at spille sammen med en topspiller som Robin. Han er en af de bedste spillere i verden over de sidste ti år. Som ung dreng beundrede jeg ham med hans teknik og hans afslutninger. Med Robin her vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at vinde de resterende kampe, siger Jørgensen ifølge Elf Voetbal om den syv år ældre van Persie.

Jørgensen spillede selv en uheldig hovedrolle i Feyenoords 2-0-nederlag til Ajax søndag. Han blev nemlig udvist få minutter, efter Amsterdam-holdet havde scoret to gange. Han har i det hele taget ikke ramt samme niveau som i sidste sæson, da han blev ligatopscorer.

Alligevel har Jørgensen scoret 7 gange i 14 kampe, men kan altså se frem til et ophold på tribunen med karantæne i næste runde. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.