FC Midtjylland bekræfter salg af målmandsreserve til Thailand
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

FC Midtjylland bekræfter salg af målmandsreserve til Thailand

Michael Falkesgaard skal fremover stille op for Bangkok United FC, efter målmanden netop er skiftet fra FC Midtjylland.

Siden oktober har Michael Falkesgaard været på vej ud af FC Midtjylland. Dengang blev den amerikanske målmand Bill Hamid præsenteret som kommende ny mand på Heden, og samtidig stod det klart, at reserven Falkesgaard skulle finde en ny klub.

Det er så endelig faldet på plads, og det bliver et skifte langt væk. Målmanden, der kom til FC Midtjylland fra OB i sommer, skifter til angkok United FC, der til daglig spiller i Thai Premier League.

- Michael fik chancen for at forfølge en mulighed for at komme til udlandet, og vi er glade for, at det nu er faldet på plads for ham. Bangkok United har sikret sig en arbejdsom og professionel målmand, som har den rette indstilling til sin sport. Vi ønsker Michael alt det bedste i det thailandske, siger sportschef Svend Graversen til fcm.dk.

Det kommer ikke som noget kæmpe chok, at det er netop Bangkok United, der overtager Falkesgaard. Allerede i sidste uge forlød det, at målmanden var tæt på at lande i klubben. 

Dengang skrev BT, at FC Midtjyllan fik halvanden million kroner for målmandsreserven. Og at dansk-filippinske Falkesgaard kunne se frem til en fornem hyre i omegnen af fem millioner kroner om året med bonusser.

Også Bangkok United har bekræftet købet. Det har de gjort med denne video på Facebook:


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.