Tilbage på andenpladsen: Bailey igen på spil for Leverkusen

Leverkusen er tilbage på andenpladsen i Bundesligaen med en sejr over Mainz.

Forårssæsonen startede skidt for Leverkusen, da Bayern München vandt 1-3 på BayArena. Men sidenhen kom de tilbage på sejrskurs med 1-4-sejr over Hoffenheim, hvor Leon Bailey viste god form med et mål og en assist.

Den jamaicanske kantspiller, der har været en af de bedste spillere i den tyske liga indtil videre i denne sæson, markerede sig igen, da Leverkusen mødte Mainz på hjemmebane.

Kort inde i anden halvleg tog han sagen i egen hånd og sparkede til bolden fra distancen. Bolden strøg over i det lange hjørne bag Mainz’ målmand, Robin Zentner.

Leverkusen, der var markant dominerende i opgøret, kom også foran 2-0, da Wendell omsatte et straffespark efter 68 minutter.

Med de tre point er Leverkusen på andenpladsen i Bundesligaen med 34 point. Der er dog stadig 16 point op til Bayern München på førstepladsen.