Juventus bruger Newports rapport om Spurs: Finder mange svagheder
Foto: Getty Images
Champions League

Juventus bruger Newports rapport om Spurs: Finder mange svagheder

Juventus har fået hjælp fra Newport til at finde ud af, hvordan man slår Tottenham i de kommen Champions League-kampe.

I næste uge skal Juventus møde Tottenham i den første af to interessante Champions League-ottendedelsfinaler, og her lader det til, at den italienske klub har hentet inspiration til opgøret fra Newport County, der spiller i den fjerdebedste engelske række.

Det gør de eftersigende, da det lykkedes for Newport at spille 1-1 i FA Cuppen mod netop Tottenham - og udløste en ny kamp mellem de to engelske klubber, som spilles onsdag aften. 

Chefscout i Newport Paul Molesworth fortæller i et interview med den avisen The Mirror, at Juventus-scouten Roberto Bosco kommer til at bruge den rapport, som Molesworth lavede i forbindelse med kampen.

- Han kunne ikke tro på, at vi havde spillet 1-1 mod Tottenham, og da han så min rapoprt sagde han 'Det er fantastisk'. Det han så fra min rapport overbeviste ham om, at det var muligt for Juventus at slå Tottenham, siger Newport-scouten.

Som en del af denne 'masterplan', så beretter avisen, at man kan læse, at Eric Dier kun kan spille i ét tempo, at Moussa Dembele bliver irriteret under pres, og at Davinson Sanchez skal ses som en svaghed.

Den første af de to kampe spilles 13. februar på Allianz Stadium i Torino.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.