Video : Tipsbladet
Premier League

Conte: Vigtigt at styrke selvtilliden

Såfremt Chelsea havde tabt til West Bromwich, var det ikke utænkeligt, at Antonio Conte var blevet fyret. Men Chelsea formåede at rejse sig, da der var mest brug for det.

I starten af denne sæson var Chelsea på trods af et nederlag til Burnely flyvende med Antonio Conte ved roret. Det har i løbet af sæsonen ændret sig, og på det seneste har Eden Hazard og co. skuffet gevaldigt i de seneste Premier League-kampe.

Efter tunge nederlag til både Watford og Bournemouth lignede Chelsea dog igen et tophold, da mandskabet vandt med 3-0 over West Bromwich mandag aften. Det skabte naturligvis glæde og formentlig også en stor lettelse i Chelsea-lejren.

- Vi må stille os tilfredse med at vinde kampen og hente de tre point, siger Antonio Conte til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Jeg synes godt, vi kan spille bedre og med større selvtillid, men efter to nederlag var selvtilliden nede. Vi havde nogle vanskeligheder i starten af kampen, men efter vi scorede, havde vi styr på opgøret og kreerede mange chancer.

Med et tæt kampprogram er det dog vigtigt, at London-holdet ikke fokuserer for meget på mandagens sejr.

- Nu er det meget vigtigt, at vi skal hvile i morgen (i dag, red.). Det var meget vigtigt for os at hente pointene, for efter en sejr kan man kun betragte det (at vinde, red.) som en lethed. For vores selvtillid var det meget vigtigt at vinde og holde clean sheet, fortæller den italienske manager.

Allerede fredag skal Chelsea spille igen, når Hull City kommer på besøg i femte runde af FA Cup.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.